Mekáč

Mekáč

Anotace: Jsme se s Terkou nudily v mekáči a napsaly vše co nás napadlo,o věcech,které jsme viděly...:-)

Vidim tu 2 mobily,
jsou jenom pro debily.
Kroužek v nose jako kráva,
to je jen zdání-je to dáma-
Velký afro na hlavě,
básničky napíše hravě:-)
Nějaký chlapec skáče do vody,
asi zakopl o schody.
Další týpek na autě leží,
brejle si při tom smaží.
Tamti dva na nás vystrkujou prdel,
aby nám ten život smrděl!
Nějaká ženská hudbu poslouchá,
myslí si o sobě,že je moucha.
1-2-3-4-5,
obletíme celý svět.
Lesní překvapení na nás čeká,
na něm sladká jahodová deka.
Toalety doleva,
je to velká potřeba.
Reflektory svítí na ně,
lidi na lidi sou jako saně.
Nějaká dívka hranolku žere,
a při tom se divně směje.
Nějakej magor čte knížku,
přemýšlí o velkým dýžku.
Jakub pochoduje tu stále,
vypadá to,že ztratil korále.
Hudba tu hraje na minimum,
pustíme si svojí na maximum.
Dřevěný žaluzky
a za nima pěkný hnusky.
Ženská v modrym deštníku,
obchází auto-už jen ze zvyku.
Venku chčije,
bezďák si tam v klidu blije!
Růžový eskymáci,
nepotí se v práci a tak nemůže je trefit šlak :-)
Prapor vůbec nevlaje,
ale dešti se vzdaluje.
Červeně září Juliš...,
tak co,už hulíš?
Na notebooku icko,
přezdívka je Ricko!
Zótroš mótroš vedle nás seděj,
do notebooku stále hleděj!
Lebka v evropské unii,
vidím tady fůrii!!!
Metrostav-metro staví,
kdo ví,jestli je to zdravý?
jeden týpek furt pryč,
bábe jáge zedol ryč!
Oprava trasy Cé,
to je velmy komické.
Típek už se vrací,
a přitom nám tu zvrací.
Uklízečka sbírá vajgly,
za tuberou si zajdi.
Ti dva chlápci odešli radši,
než by poslouchali naši kaši!!!
Po zádech mráz jí projde,
hádejte kam až dojde?
Ewin na mě zase prskla,
ta blbá dlouhovlasá zrzka:D :-)
Kráčmerám se nechce domu,
poslouchaj tu skvělou hudbu.
Ewinka mě rozesmála,
zabrečela jsem si ráda!
Oni na nás koukaj zase,
jako nějaký vyvoraný prase!! :-)

*Směje se jako sluníčko nad hnojem...
*Ewinka se nasrala,žilečka jí praskala.
*HELE,HELE,HE"E,HELE...
....Já tam celou dobu koukám a když se otočim na tebe,tak mě necháš!!! :D:D:D:D :D:D:D: :D:D:D :-)
Autor Heavy, 07.11.2009
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí