Nad naší vesnicí

Nad naší vesnicí

Anotace: Jde to i zpívat podle jedné lidové písničky

Nad naší vesnicí
táhnou holubi.
Hladím bradavici,
jež mám u huby.
Povídám jí, malá,
kdybys pokoj dala,
zakrývá ji šála,
byť je naruby.

Vzadu u refýže
křesťan hajluje,
s Jeanem od Paříže
sestra "majluje".
Píše jí "Bon Giorno"
posílá jí porno,
říkám dej tam storno,
však dál flirtuje.

Sfárám si do dolu,
hezky do hloubek,
kapku alkoholu,
dám si na zoubek.
A pak truňkem zpitý,
odhodím své city,
to že opět byty
zdražil Paroubek.
Autor Antiseifert, 25.11.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí