Těžká hlava

Těžká hlava

Anotace: Parohy

Manželka mi přes noc
nasadila paroží
ted nemohu do práce
nevlezu se do dveří.

Budu sedět doma
a podepřu si hlavu
až se ráno probudím
mrknu na tu krávu.
Autor betmen71, 11.11.2009
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: Sharivari, KockaEvropska, hašlerka, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí