Zimní bunda

Zimní bunda

Anotace: Na medvěda

Zimní bunda je výborná věc
zahřeje vše schová
a každý v ní
se jinak chová.

Někomu sluší
někomu ne
a někomu z ní trčí jen uši
ba i medvědovi sluší.

Hunatý kožíšek
mu všichni závidí
ba i my lidi
co ho v Bohumíně vidí.

Bunda mu bez pochyby sluší
i když mu trčí jen ta hlava a uši.
Autor betmen71, 15.11.2009
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí