Počítání

Počítání

Anotace: ...

jedna dvě, jak to jde?
skládáme tu básně
ošklivé i krásné

tři, čtyři, kam tím mířím?
zkoušíme psát řádky
dlouhý, střední, krátký

pět, šest, mám tu čest
podílet se s elitou
o hodnotu velikou!

sedm, osm, hledáme
odpovědi na otázky
smutky, radosti a lásky

devět, deset, všichni víme
i když už nic nezměníme
že si krásně ulevíme….
Autor Bean, 31.10.2004
Přečteno 1131x
Tipy 6
Poslední tipující: Irena J., Churry, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

An excellent;-)))

06.12.2007 21:39:00 | Žqáry

tak tahle veršovánka je fakt podařená
chce se mi říci, že bezchybná :o)
zatím pa

10.05.2006 19:05:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí