Na náměstí hejna ptáků

Na náměstí hejna ptáků

Anotace: ...

Na náměstí hejna ptáků
na lavičkách, v podloubí
chlapec s prstem v nose kouká
ano, jsou to holubi

Je si jistý, už je pozná
vypadá však vyjeveně
docela se liší od těch
které má na prstě denně

Rozhodně nemá rád změnu
v úterý jak v sobotu
stojí tu a blbě čumí
s pravou prackou v chobotu
Autor kofka, 24.11.2009
Přečteno 514x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, drsnosrstej kokršpaněl, Quigleika, Skrat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)) zapisuju se za Skrata

11.01.2010 15:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl

whoooow, super, jsi můj člověk !!!! pěkné veselé, krásná pointa

24.11.2009 20:53:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí