V Hadronovém..

V Hadronovém..

Anotace: .. tunelu

Nechtějí básníky do CERN-u? tak ať
z odmítnutí hned nedostanu závrať
udělám se miničásticí hbitě
zpřetrhám hloubky Země nemovité

velký třesk způsobím, to je snad jasné
o němž, když přežiješ, čti si dál z básně
že všechna věda je na cvoka krátká
ví, a má smíchu křeč Země Pramatka

třesk se mi zdařil, teď šampáňo bouchnu
gluony přátelsky čumáčkem šťouchnu
ať vztekem nezajdou, večírek bude
- ten pravý Big Bang, copak po mně zbude?

spoléhám na Tebe, že chytrá dost jseš
chceš-li, do tunelu za mnou si pospěš
jsem pouhý kvark, kdo je víc, ať se těší..
(zdraví Vás básník, ze všech ten nejmenší)
Autor Petbab, 12.12.2009
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alisa 16, Doradan, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Všechna věda je na cvoka krátká" - to uklidní svou nedifinitivnosti.

14.12.2009 09:06:00 | Alisa 16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí