Kdekto..

Kdekto..

Anotace: .. chcel

Kdekto chcel vesmíru princíp vyriešiť
nie je to nič iné, ako sa tešiť
nevedecky, že sa odrazí od dna
´vedeckých´ teórií bludička zvodná

lietam kdekade - nie aby som skúmal
a potom vrátil sa na Zem a dumal
teóriu superstrún v kvantovom svete
nechám v jej liahni, nech tam hlavy pletie

čo je to ´všetko´ a ´nič´ nikto nevie
a ani nebude - budúcnosť dnes je
keď toto píšem na Lune v snoch ležiac
anihiloval som sa.. báseň.. i Mesiac
Autor Petbab, 16.12.2009
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Psavec, Mbonita, Markéta Hl., Květka Š., hašlerka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí