Veš

Veš

Anotace: Co k tomu říct :-)

Brouček, co má tě rád,
brouček, co chce tě sát,
když vidí mastný vlas,
nemůže odolat.

Hnidu za hnidou do vlasů sází,
sen plodnosti tím nejspíš razí.
Rodičovství mu nic neříká,
do další kštice utíká.

Antikoncepci měl by brát,
se svými dětmi by si měl hrát,
o hnidy měl by
s láskou pečovat.

Za nájem měl by ti dát.
Mal by to byť tvoj malý brat!
Jen v omezeném počtu
měl by na tobě hodovat.

Pak i ty bys ho měl rád :-)
Snad.
Autor lllhanus, 19.12.2009
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veš dětská
veš psí
veš vodní
veš, neboli muňka
veš krnová

20.12.2009 00:16:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí