Romantická

Romantická

Anotace: total konina s dobrým koncem

Svítá, už je zase ráno,
chci utýct, kam mi není známo.

Já chci s tebou někam zmizet,
tak sbal spacák, chleba, řízek.

Už máme všechno, tak bouchnem dveřma,
zdrhneme až tam, tam kde nás neznaj.

...

Už nemáme prachy a teďka jsme právě,
dojedli poslední vepřové maso ve vlastní šťávě.

Co budem dělat, do města jdem,
pracovat budem, to je mým snem.

Ona přemlouvá občany na jistou víru,
já s pěti cikánama kopu nějakou díru.

Dřu jako vůl a peněz je málo,
že uďál jsem banku, dnes se mi zdálo.

Sen to byl dobrej, zkusím to v praxi,
devítku revolver strkám do kapsy.

Vlítnu do banky a zařvu "PRACHY",
za patnáct vteřin jsem se posral strachy.

Několik bouchaček mi mířilo na hlavu,
a teďka přemýšlím, za kolik to dostanu.

Zkusím je ukecat, oči se mi zaslzí,
už to neudělám, vážně, mě to fakt mrzí.

Chlapcům se zželelo vlhkosti v mých očích,
najednou ta holka výlohou proskočí.

Chytí mě za ruku a prcháme do dáli,
slyším, jak za námi kdos kulku vypálil.

Kulka mi prolítla těsně pod prdelí,
bohužel zrovna tam, kde mí kulky visely.

Ende šlůs.
Autor Gogo.77, 03.01.2010
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: deleite
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí