Jíst či nejíst?...

Jíst či nejíst?...

Anotace: dieta

U prostřeného stolu sedím,
na plný talíř jídla hledím.
Démon hladu na mne mrká,
do rukou mi příbor strká.

Váhám, zda podlehnout mám,
raději si dvě mrkve dám.
Nic se asi nestane,
když osamocen zůstane.

Chytré příručky nám praví,
pestrá strava - základ zdraví.
Jezte a pijte co hrdlo ráčí.
tučným jídlům vyhnout se stačí.

Sušenky, dorty a sladké,
shoďte ze všech stolů.
Uvidíte, Vaše hmotnost
půjde pěkně dolů.

Kalorie, jouly a tabulky
zajímají naše boubelky.
Kolik toho denně sníst,
můžete si v nich číst.

Sportujte, cvičte a běhejte,
názory fit-trenérů sledujte.
Rychle ale hubnout tělu nesvědčí.
srdíčko Vás o tom přesvědčí.

Štíhlým a krásným se stát,
někoho tyto rady nenutí.
Ať nikdy nezoufá
i tak bude hezky vypadat...
Autor Modrý Adept, 02.11.2004
Přečteno 958x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí