Circus Maximus..

Circus Maximus..

Anotace: .. (je kráter na měsíci Titanu)

Sidewall z titanu broušenej
na freeride lyžích chci zkoušet
při kolem mínus dvěstě rej
jen tak v Adamově rouše

provádím teď na Titanu
ať Saturn na nudu nezajde
z mých tromfů lyžaře vytáhnu
poslední, více se nenajde

a sjíždím Circus Maximus
ten kráter, jenž ve vánici
mizí před očima, lyží skluz
zvyšuji až na hranici

schopností v těle tušených
nevěříš? taky přesvědč se
jak excelentní je tady sníh
jen přijď.. cool je tahle recese!
Autor Petbab, 07.01.2010
Přečteno 447x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, strawbery, Holis, Doradan, Psavec, hašlerka, Lota, Mbonita, susana načeva, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase jedna vesmírná.

07.01.2010 22:29:00 | Psavec

...srandovní???...nějak jsem ji vypustila, protože jsem se zamyslela nad Tvými znalostmi :-)

07.01.2010 21:43:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí