O hledání psa v závěji

O hledání psa v závěji

Anotace: Lehce inspirováno debatou zde na liter chatu..

Za výlohou do dvora
na bidýlku sedí pták
vykřikuje dokola:
Nemáte chuť na panák?

S vodečkou i slivovicí
pošleme k vám jezevčici.
Kočka ladnou chůzí svou
přikráčí se zelenou.

Chceš-li popít jenom krapet,
holub sedne na parapet.
Donese ti časně zrána
trochu rumu do frťana.

Máš snad přátel víc než dosti?
Můžete pít do sytosti!
Tou nejkratší možnou trasou
přiběhne k vám kůň i s basou.

Je to pořád málo pro tě?
Chceš snad chlastu ještě víc?
No problem, využij chutě
služeb od našich slonic!

Milí drazí, žádné strachy.
Tržby velké, všude prachy!
Tenhle kšeft, no to je gól.
Rozjedeme monopol!

Jen se o mě neboj mami.
Trocha peněz bodne.
Stěhujem se na Bahamy,
do roka a do dne.
Autor Descardea, 11.01.2010
Přečteno 669x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma, Markéta Hl., Double_U_is_usually_W, v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně blbá chyba, ale prostě mi to rychleji píše, než myslí...

11.01.2010 17:49:00 | Descardea

Směju se, těžko uvěřit, že to začalo debatou o sněhu =D
(Možná pozor na "sytost".)

11.01.2010 17:29:00 | Double_U_is_usually_W

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí