Dráček Hledáček

Dráček Hledáček

Anotace: .

Sbírka: Šup do pece

Hledej ty dráčku,
ty můj miláčku.
Hledej ty plyšáčku,
už tě mám na háčku.

Tak už hledej,
než ti něco udělám,
zavolám na tebe FBI.
Do věznice tě hodí, jak když pes z okna letí.
Tak si dávej na mě pozor,
když přijde vězeňský dozor.

Hodně štěstí v novém roce,
uvidíme se, až tě pustí, na vánoce.
Pak dej si na pec purpuru.
Autor Mačik, 24.01.2010
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jujda,tetelím se ve štěstí a v radostném dojetí :-)ST

24.01.2010 16:03:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí