Malý kluk

Malý kluk

Anotace: Malý politik.

Byl jednou jeden kluk,
ten si udělal luk,
střelil šípem do nebe,
teď se každý pos..e.

Z nebe spadnul Gagarin,
a s ním Lenin i Stalin,
hned připravují velké puče,
kdo nepůjde toho Stalin ztluče.

Bude opět všechno vzkvétat,
do kosmu se bude létat,
pětiletka, údernictví,
prázdné kapsy i řeznictví.

Kluku to je na tebe,
proč jsi střílel do nebe,
proč jsi ndělal tuhle krá....nu,
řekni, řekni, pěkně na rovinu.

A kluk si poklepal na zoubek,
blbci, já jsem Paroubek.
Autor Stroganov, 25.01.2010
Přečteno 759x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí