BRATROVRAŽDA

BRATROVRAŽDA

Anotace: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU flamengo, Filipíny, frazeologie, fiška riška blableblug fretka...ale nej je pomarančovej džusík (vy si to fakt čtete ?:D)

pozřít sebe
rašící omeletu

chuť házet končetiny otevřeným oknem
-s pevně zavřenými víčky prokletého nosorožce

kde jen jsi?
-ptá se nepopsaný list
(černý inkoust v mé ruce
rodí jen zkažené buňky)

"dám ti.."
libozvučná odpověď
rýmovaných stěn
chuť tváře-
hlas slova

není TVORA
jež by mnohonožce obhájil

ten hořící papír milujíc
tvaruje klenbu nebes

Ach, lesknu se sebou..

/vyblije vlasy z hlavy
obarví je zeleně
smějíc se sedává
v břečce snů
milostná odplata nože
zeleně zbarvila tvůj stín

la la la..láme si nehty
-nebo zpívá-
(bolest činností si nezadá s pravdou)

život
jež ztrácí dispozice/

DISPOZICE
VRYTÁ DO PAMĚTI BAMBUSOVÝM HROTEM
náhodě kývajíc na pozdrav
"ach brachu..."
...
Hle, první pohled nenávisti
Autor DIDADA, 26.01.2010
Přečteno 596x
Tipy 6
Poslední tipující: Aurelius, enigman, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ffuturistické...

27.01.2010 00:36:00 | enigman

ty Tvé básně jsou vždycky tak uhrančivé... :)

26.01.2010 14:36:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí