Mám nové šatičky

Mám nové šatičky

Anotace: To je radosti:)

Mám nové šatičky,
jsou šedavé jako myška v zahradě.
Jsou elegantní jako barevní muzikanti,
určené k bálu, k parádě.

Koukaj na mě ze skříně,
zkouším si je před zrcadlem,
dělám směšné kreace,
trénuji já na velký den,
až nepůjdu do práce,
udělám si zástěru z nich,
upeču v nich koláče.

Až je pokřtím sněhem mouky,
na plese je vyvenčím,
muže, co mi pochválí je,
sladkou pusou ověnčím!
Autor jerabina, 28.01.2010
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, kleopatra.sedma, Holis, Bíša, Le ver luisant, mademoiselle secret, susana načeva, devcatko z jetele, divoska_jaja, enigman, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí