Velkej závod

Velkej závod

Anotace: někdy to prostě nevyjde...

Dnes se běžel velkej závod,
první cena sele
V práci jsem se hodil marod,
přihlásil se směle

Zpočátku šlo všechno hladce,
k běhání mám vlohy
Velký plíce, pupek žádnej,
hrozně dlouhý nohy

Najednou mi ale ztěžkly,
přišla na mě krize
Pomalu se rozplynula
má vítězná vize

Do cíle jsem sice doběh,
ale skoro na konci
Prase zrovna předávali
nějakýmu Japonci

Když jsem pátral kvůli čemu
odměna mě minula
objevil jsem v pravým lejtku
zakouslýho pitbulla
Autor Aki von Spritzenhaus, 07.12.2005
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To je nádherný - do poslední chvíle skrytá pointa!

07.12.2005 13:19:00 | Hary_nš

Skvělá,vtipných básniček není nikdy dost

07.12.2005 10:03:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí