Ruda cestovatel

Ruda cestovatel

Anotace: Ruda cestuje po českých zemích.

Byl vám jednou jeden Ruda
trápila ho denně nuda
a tak se škodovkou po tetě
bude odteď jezdit po světě

Začal v zemi matičce
zdrží se jen kratičce
nejdřív prošel moravské sklípky
po víně si pamatuje sotva střípky

pokračuje navrch do Ostravy
na Stodolní dostal do hlavy
Slezsko to je drsný kraj
jinde musí hledat ráj

cestou k Velkému Dářku
nabral s sebou stopařku
mladá, kásná, to sic byla
barytonem však mluvila

nechtěl s ní mít zhola nic
proto vysadil ji u Teplic
radši na západě kousek u Aše
ve Varech se dvořil Nataše

S plynem až na podlaze
uhání si spolu ku Praze
lanovkou nahoru na Petřín
Ruda s Ruskou zahnal splín

Natašu však vypátrala mafie
škodovku Rudovi dosti rozbije
do Brna se vrací trasou pěší
na další výlet se však těší
Autor Matty09, 02.02.2010
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Sidonie89, Jiří I.Zahradník, susana načeva, WhiteSkull, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí