Exaktní..

Exaktní..

Anotace: .. vědy

Exaktní vědy jsou fikcí, chceš důkaz?
- platí až za hrob?
vážně si myslíš, že na čísla důraz
je všem vším? tak stop

neexaktní je dát pralžím punc rácia
přesně se mýlit
jak vnímám tenhle ten kočičí glanc já?
prst zmáčkne delete

a je to! exaktně vím, že nic nevím
zdali víš více?
exaktní řešení když snad objevím
dám do popelnice
Autor Petbab, 03.02.2010
Přečteno 410x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, bejbyyyy, Kars, Zefi, Holis, Sýkorka07, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem veskeze latentní...

05.02.2010 15:40:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí