Kterak se štěstí na domorodýho řidiče parního válce usmálo

Kterak se štěstí na domorodýho řidiče parního válce usmálo

Celej život dřu jak mezek
z bot mi kouká palec
kromě chýše vlastním už jen
starej parní válec

Jednou takhle rovnám asfalt
poblíž naší vísky
dřevorubci kus přede mnou
dělaj z lesa třísky

Když tu náhle tři zvířátka
vyběhly mi před kola
rozjetej stroj zkosil je dřív
než Somálce ebola

Před sousedy od tý doby
v hruď se hrdě biji
málokdo má doma na zdi
tapírsérii
Autor Aki von Spritzenhaus, 08.12.2005
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí