Cestujem..

Cestujem..

Anotace: .. v čase

Cestujem v čase tam, kde sa čas začína
na samý počiatok medzi prazhluky
z teórie Big Bangu nič mi nestačí na
poznanie pravdy, chcem ju z prvej ruky

hlavička špendlíka? nič také nevidím
nie, nie je guľatá, je bezrozmerná
prečo hmatom vôbec sám seba necítim
amorfná tma-netma tu nie je čierna

digitalizácia vesmíru môže sa
začať, tak striehnem na okamih pravdy
ako čas vzniká a vlákna si rozčesá
do všetkých strán, každé inam sa hadí

už merateľný je, ambíciu vyriešiť
podstatu sveta má rozum, v ňom čísla
zdigitalizovaný je tiež - oh, shit!
kam z pred čias beztvará myšlienka zmizla?

zahustený do nej nedal sa počítať
vesmíru Digital Big Bang dal priestor
chce sa mi doplniť "množte sa" pod citát
čo bolo skôr - vajce?.. sliepka?.. čo neskôr?
Autor Petbab, 14.02.2010
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, labuť, Mbonita, NikitaNikaT., Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí