Fantazie

Fantazie

Anotace: Cítím se jak po nějakých dobrůtkách

V mžiku přesunout se do míst vzdálených,
kde vločky pálí a písek taje,
do lesů celých mražených,
kde napil by ses skleněného čaje,
do přímek stočených,
v nichž losos síru z rány saje,
do diamantů drcených,
kde člověk i lásku prodaje,
se podaří,
jen pokud vám fantazie život znetvoří
Autor Sapphire, 16.02.2010
Přečteno 532x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, betmen71, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny...obsah...libi se*

19.05.2010 18:49:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí