Primitiv

Primitiv

Anotace: Nic neřeš, po ničem nepátrej.

R:Jsem primitiv, rád piju lích
a chodím všude v pantoflích
v nose prsty ohřívám
jsem primitiv nic neskrývám

už v dětství jsem chtěl prostý být
nic neřešit a jenom žít
školy minout obloukem
jsou k ničemu tak čert je vem

lidi často přemýšlej
já nemyslím a je mi hej
jsem obal prázdné nádoby
jen tři základní potřeby

první z nich je hlad
druhá je žízeň a třetí chtíč
když tyhle tři uspokojíš
tak najdeš ke štěstí klíč

R:Jsem primitiv, rád piju lích
a chodím všude v pantoflích
v nose prsty ohřívám
jsem primitiv nic neskrývám

až bude ze mě starý kmet
tak budu primitiv jakbysmet
na moudrost ve stáří nevěřím
pro mě je hlavní to co už vím

že jídlo chovám na dvorku
a že pití studna nabízí
po ženě chci jenom jednu věc
ať se ke mě nechová jak cizí

R:Jsem primitiv, rád piju lích
a chodím všude v pantoflích
v nose prsty ohřívám
jsem primitiv nic neskrývám
Autor Krikloun, 17.02.2010
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, pamp_elka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) tipa za refrén; ostatek je pro mne... nějak moc propracovanej...

17.02.2010 21:47:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí