Půl na půl..

Půl na půl..

Anotace: .. zůstávám

Ve Slunci zůstávám
nezpozorován
vzdálen všem představám
jsa vejpůl prorván
dám si pár koktailů
sluneční mízy
mé půlky v plurálu
dvou těl v kolizi
k slepení nemám chuť
plazmatem honit
z obou stran Slunce žluť
půlkama clonit
nemyslete si, že
dramatizuji
vím, je to k nevíře
když obepluji
prskající kouli
hned pod povrchem
obě půlky holý
mám, dovnitř prchnem
nejsem jeden - jsem dva
my dva - jsem v Slunci
troufám si dráždit lva
jsa ve dvou zhlucích
fejs se sty senzory
s tisíci očí..
(tahleta půlstory
v půlce teď končí)
Autor Petbab, 24.02.2010
Přečteno 438x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, padající do neznáma, ilona, enigman, Psavec, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí