Tak nějak to začíná

Tak nějak to začíná

Anotace: No a je tu další pokus o básen doufám,že se vám bude líbit.

Co o sobě vám říci mám,
snad jednou větou se popsat mám.
Jsem veselá, tichá,prostě neurčitá,
jsem tichý úmělec, jsem ta.

Hnědé vlasy v culíku
a se světem v malíku,
čmárám tužkou po papíře,
tvořím příběh k něčí víře.

Přečte si ho jeden, druhý,
vstávám, bože záda tuhý.
Dobelhám se k okínku,
volám tiše maminku.

K večeru zas ulehám,
krásné sny si zdát nechám,
tak teď víte trošičku,
jak si žiju božičku.
Autor niki-chan, 27.02.2010
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí