Muška

Muška

Anotace: Svině muška

Koupil jsem si hrušku
našel jsem v ní mušku
mrkla na mě okem
a hodila po mě bokem.

Muška mávla křidélky
a vlétla mi do nosu
jsou to svině málé
ale hrušky byly zralé.
Autor betmen71, 09.03.2010
Přečteno 521x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí