Vše..

Vše..

Anotace: .. není vše

Že to ´vše´ není ´vše´
věda nezjistí
ta z mozků manéže
dril nevyčistí

vědecký akrobat
je v ní jak doma
díky - tým Pat a Mat
taky vše zkoumá

jsem mimo šapitó
chci venku zůstat
s banky dát kvantitou
nebudu srůstat

věda je pomalá
a život krátký
Zem - díra ospalá
nemá obrátky

zde, v mezích vesmíru
je rychlost jiná
chci pryč z věd revírů
- byla to dřina

víš, mně to opravdu
amorfně myslí
sen je klíč k pokladu
ne hrátky s čísly

vesmír se rozpíná
tady holt rychlejc..
snad na mne vzpomíná
kdo?.. (aspoň ždibec)
Autor Petbab, 10.03.2010
Přečteno 385x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Sýkorka07, hašlerka, Psavec, Mbonita, enigman, WhiteSkull, Lota, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to je dobrý.
A ždibec vesmíru taky.

10.03.2010 09:55:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí