Čirá hrůza

Čirá hrůza

Anotace: *

Včera k večeru
zřel jsem příšeru,
kterak oběť svou
míchá v mixéru.

Smrt jen pučela,
já tvář do běla,
můj strach svítil tmou,
oknem kostela.

Strach pak nabíd trik,
vydav hrozný ryk
před svou popravou
- dnes mám z toho tik...

Dnes mám z toho tik,
tehdy byl to mžik,
řval jsem dálavou
"já jsem politik!"

Prchla, hujajá!
Každá mrcha zná,
že jsem s převahou
větší svině já...
Autor Bajaja, 12.03.2010
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: Buližník, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, hauskaa, Houda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě umíš :-)

15.06.2010 12:42:00 | Buližník

:)

07.05.2010 20:28:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Prchla, hujajá!
Každá mrcha zná,
že jsem s převahou
větší svině já...
***
po delší době
bezesporu úsměv

12.03.2010 13:35:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí