Předvolební telefón

Předvolební telefón

Anotace: Věnováno pražanům s pevnou linkou a paušálem.

Sotva jsem vytáhl hlavu zpod peřiny
začal mi zvonit mobil, od Peciny
jestli prý mám na něj chvilku
pak že mě přepojí hned na Jirku

Slíbil, že mi pošle oranžové růže
všechny bafuňáře stáhnou z kůže
poslanci nebudou chytat lelky
a plat bude mít každý velký

Ještě jsem ani po ránu nerozlepil oči
a už se měl pocit, že na mě někdo z vysoka močí
kolikrát už jsem slyšel tyhle sliby
a vždy to skončí - no jó, kdyby...

Pak to ve sluchátku zaprasklo
tak se ptám, je tam někdo, haló, haló
a z druhé strany se ozval mužský hlas
že je tu jen pro mně, že je jeden z nás

To jste Vy, ten z malou vadou na kráse
kterého všichni poznáme po čichu i po hlase
neb Vaše baculatá líčka
se staly cílovým terčem pro vajíčka

Ne, ne, nesmíte věřit na oranžový večerníček
já jsem ten pravý, tady Mirda Prostředníček
Autor 68man, 13.03.2010
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!!!! ST..už dlouho jsem se tak krásně u básničky nepobavil!!

14.03.2010 01:37:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí