Karel Gott

Karel Gott

Anotace: o našem nejznámějším zpěvákovi...

Přijel jsem k tchýni na návštěvu, musel jsem se zout z bot,
náhle co to slyším, z rádia se ozývá Mistr Gott.
Co to zpívá? Přece Máju,
tchýně dává nahlas Káju.

Pak doma si sednu k bedně, že kouknu co tam je
a náš slavičí král opět pěje.
Tak se rozhodnu, že si kávu osladím,
televizi na jiný kanál naladím.

Ale co to - Kája zpívá Kdepak ty ptáčku hnízdo máš,
a já si říkám: Kájo, ty se mi snad zdáš.
Hned vzápětí si zazpívá svůj Trezor,
já si rozšiřuji svůj obzor.

Je to pořad o jeho životě,
říkám si: co ten ví o tvrdé robotě?
Hned nato zpívá, že chce být stále mlád
a já dostal velký hlad.

Pak zpívá něco o prázdninách,
pak tam mluví něco o jeho narozeninách.
Moje stará, která při Gottovi cvičí,
z kuchyně na mě něco křičí.

Tak se ptám: co je?
V tom Goťák spustí Je jaká je.
Stará: No slaví přece sedmdesát,
ale vypadá spíš na padesát.

Gott zpívá něco o Bondovi, jdu raději spát,
musím si tak nejmíň týden od Gotta odpočinek dát.
Je to formát, o tom žádná,
mě spíš baví rock, to je hudba pořádná!
Autor Rezka Štrochová, 15.03.2010
Přečteno 380x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí