Abeceda, to je věda

Abeceda, to je věda

Anotace: Jen tak pro radost :)

Podle abecedy zkouším pojmenovat člověka,
v písmenech je moudrost odvěká.

A snad trochu agresivní andílek
B je blouznivý
C zas citlivý
Č – červený jak jablíčko
D Popravdě? Debílek.
Ď je ďáblík , miluje své peklíčko
E je elegantní
F rovná se filuta
G je gambler, občas rád hraje
H – hajzlík, co jen peníze saje
CH je chlap, jak má být
I intelektuálně umí žít
J – jasnovidec, který vše ví
K je kamarád, nic nepoví
L - lenoch celou duší
M bývá milý, když výhody tuší
N je nápadný
Ň – ňouma, trochu záhadný
O se pořád omlouvá
P – toho prevíta usměrňuje mamča
Q je snílek jako don Quijote de la Mancha
R je ryzí povahy
Ř – řezník bez odvahy
S je snílek i bez motýlích křidýlek
Š šetřílek, co šetří, když penízky větří
T tak trochu trumpeta
Ť je tichý popleta
U se mění na upíra, co krev saje
V je vystrašený, kdesi hudba hraje
X je xenofobní podivín
Y je Yvonna bez svých mokasín
Z je zvrácenost sama
Ž je žena, dívka a dáma
Autor Prinzeschen, 21.03.2010
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, divoska_jaja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí