Žižkovská raketa

Žižkovská raketa

Anotace: Žižkovská věž. Ještě nedávno v šatičkách z duhových světel ..aneb,jak jsem jí začal mít rád

Zem neburácela
..a ani řev motorů přesilných
nevyděsil Žižkovany.
Přistála raketa

Z výšky
..nakloněna více dětem
rozehřála i zbylé kárce
A lebedíc si v ženském rodě
..do duhových šatů obléká se.
Autor older, 17.12.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí