Putuju stále výš

Putuju stále výš

Anotace: Báseň, která byla psaná ve velmi příjemném rozpoložení. :-)

Putuju stále výš
kdypak se zastavíš
v mé nové krajině
vypadá nevinně
nejde se zamyslet
co bylo naposled
mění se zážitky
s novými počitky

Obklopen zelení
a stádem jelením
stále jen zažíváš
že si tam užíváš
není proč utíkat
nechtěj Tě zatýkat
chtějí se zpřátelit
se vším se podělit

Taková je naše krajina
každému tu život začíná
zažívá se blaho duševní
v krajině kde žijí spasení

Tu v nové galaxy
Tvé štěstí je maxi
A pak Tvá spasenost
Zůstane na věčnost
Dají Tě do síně
vonící po víně
Každý den neděle
Žije se vesele

Taková je naše krajina
každému tu život začíná
zažívá se blaho duševní
v krajině kde žijí spasení
Autor Ivan Švec, 14.04.2010
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Anura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí