Zmocnila se mě

Zmocnila se mě

Anotace: nechala mě stát

Zmocnila se mě.

Zatemnila mou mysl,
ale nechala mě stát.

Už to vypadalo,
že se jí přiblížím,
po jejím ladném těle
budu se procházet.

Hledat úrodná políčka,
vychutnávat si vřelé
gejzíry její úchvatné
krajiny.

Však nechala mě stát,
dokonce i spát
s kufříkem po boku,
na letišti v amoku,
s násadkou od mopu,
lhostejně usínat.

...sopka islandská.
Autor jerabina, 18.04.2010
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí