Procitnutí

Procitnutí

Anotace: tak trochu nepříjemný šok

Jedu vlakem, už se těším
na ty všechny výlety
V prázdném kupé dám si nohy
na ten ušák bachratý

Jen si prostě chvíli zdřímnu,
než fakt začne zábava
Konec konců, sám jet vlakem
většinou je otrava

A tak ve snu na sjezdovce
větřík vlasy čehrá mi,
jen se divím, proč jsem stále
předstihován kozami...?

No nic ale, jeďme dále,
když se leknu při pádu,
měkký sníh mi zaručeně
rychle spraví náladu

Když tu náhle nevím jak to,
vždyť jsem jel po rovině?
Přesto ale najednou jsem
uvězněný v lavině

Na to tedy probral jsem se,
zježil vlasy nechutí,
probral jsem se v klíně dámy,
dámy přímo mamutí
Autor Dermgen, 19.12.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí