Autobus je přece-jen moc rychlý...

Autobus je přece-jen moc rychlý...

Anotace: Je to trochu nesmyslný, ale tak co mám dělat....?! =*)

Jednou jsem jela autobusem,
někdo za ním běžel klusem.
Autobus byl moc rychlý,
nestihl ho, zakopl o krychli.

Když tak prudce spadnul na zem,
zvednutý byl sice rázem.
Bylo pozdě,
autobus byl daleko hrozně.

Je to v háji, už má smůlu,
musí běžet rychle dolů.
Možná ho tam zastihne,
pokud ho velká ztráta nepostihne.

Ztáta přišla za chvíli,
priletěli motýli.
Lekl se jich jako z jara,
neviděl když přišla Bára.

Ta mu pusu vrazila,
tím ho totálně zarazila.
Víc jsem se už nedozvěděla,
bo jsem už nic neviděla...
Autor janička-s, 24.12.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí