Cigaretka

Cigaretka

Anotace: Pro lidi, kteří mají rádi tu pohodičku- kafíčko, cigárko :-D :-D :-D

CIGARETKA
V jedné ruce oheň v druhé cigárko,
jo to je pohodička, to je lehárko.

Už cítím tu vůni krásnou,
pro mé plíce přímo spásnou.

První potah, druhý potah
a pak už jen krátký dotah.

Nechápu proč je dělají tak krátké, proč je jí tak málo,
vyrobit alespoň dvoumetrovou to by za pokus stálo.

I nezapálená cigaretka krásně voní,
z té chuti na nikotin mi až v uších zvoní.

Je mi líto nekuřáků velice,
jsou o tento požitek ochuzeni jak jen to jde nejvíce.

Petry, Malbora, Lm i Camelky,
vlezou se všude do velké či malé kabelky.

Musí být vždy po ruce,
nevydrží dlouho, však nejsou ani v záruce.

Když náhodou kuřákovi onemocní dýchací cesty,
i na to cigárka pomůžou již je to ověřené jsou na to i testy.

Stres a problémy, všechno cigárka jistí,
brzy už nebudou existovat nekuřáci až to všichni zjistí.

Je to jak magie a kouzla,
jakoby po nádechu dobrá nálada do plic vklouzla.

Těším se až si opět zapálím
a ozdravnou relaxační kůru tím pro své tělo zahájím.

Z mentolek máte i svěží dech,
jen jsou dražší než žvýkačky a to je pech.

Brzy však budou cigaretky zdravotní pojištovnou hrazené,
již je to i ministerstvem zdravotnictví schválené.
Autor Samanta, 23.05.2010
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Psychicky.labilni, Bíša, Iv, vojtaz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SuperTip !! :)

25.06.2010 13:39:00 | Psychicky.labilni

Tak to se těším,konečně ušetřím.ST

24.05.2010 23:46:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí