Matka

Matka

Anotace: Když člověka občas naštvou rodiče, tak může vyplodit i takové dílo.... :-D :-D :-D

MATKA
Trošku více histerie,
je to lepší než anarchie.

Ďábelské má matka plány,
policii by šlo poslat na ní.

Dceru svou utýrat chce zimou,
nebo smrtí nějakou jinou.

Topení slíbila, že koupí
ale tomu uvěří jen lidé hloupí.

Spát v noci nemůže,
však rána do hlavy ji pomůže.

Vzbudí ji i klávesnice,
šup s ní honem do márnice.

Vzteklá po bytě běhá, v obličeji rudá,
no jo je to mrcha ta nuda.

Vzbudí ji i sluchátka,
pomohla by oprátka.

Má matka je zvláštní tvor,
nezabil by ji ani ptačí mor.

Avšak jako drůbež se někdy chová,
i do kurníku s opeřenýma kámoškama se ráda schová.

Zrní s nimi ochutná
a moc si na něm pochutná.

Brzy však změní bydliště,
avšak zůstane v Karviné ta je její rodiště.

O jedno poschodí níže může se stěhovat,
její nové bydliště sklep bude se jmenovat.

Luxusním místem je sklepení,
nejedná se o žádné vězení.

Sklep je na stejné úrovni jako motel,
nebo nějaký pětihvězdičkový hotel.

Je tam i super koupelna,
a trošku ošumtělá prádelna.

Pohodlně se ji tam bude spát,
o něčem krásném jistě zdát.

Pec ji v zimě zahřeje,
a u hororů jež se ji budou promítat se jistě i zasměje.

Nejraději má filmy typu Masakr motorovou pilou,
může být vděčná že má dceru tak milou.

Ráda ji tyhle filmy dopřeje,
a spokojenost maminky ji u srdce zahřeje.

Saw a Kruh se ji pustí také,
k tomu se ji připraví třeba Café Laté.

Podávat se ji bude i domácí strava,
chutně připravená a jistě velmi zdravá.

Dceruška něco skvělého připraví,
a zažívání tím mamince upraví.

Týdně bude stačit jedno jídlo,
po jeho požití ji totiž bude jako by snědla mýdlo.

Matka je však nevděčná,
proto zajištění oken a dveří je věc bezpečná.

Neví co je dobro její,
a dobroty od dcerušky už ani nejí.
Autor Samanta, 24.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojim,bojim sem taky matka.

24.05.2010 23:39:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí