srandovní leč trochu sprosté

srandovní leč trochu sprosté

Anotace: activia

Snědl jsem Tvou activiji
zdá se že to nepřežiji
kudy chodím tudy prdím
do každého prdu
vkládám něhu
doufám že se neposeru
střeva se kroutí v rytmu disca
z prdele mi voda tryská
mít tak rumu sklenici
kořalka tvrdí stolici.
Autor staroušek, 30.05.2010
Přečteno 694x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Iv, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta mě teda pobavila
že by trošku prošlá byla??

16.08.2010 22:44:00 | Elisha

Hustý ! ST

15.06.2010 01:08:00 | Iv

checht

30.05.2010 20:29:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí