můra

můra

Anotace: můra u prkýnka

je tma,nic vidno,proto pořád rovně
jdu směr WC,snad nesvezu se na ...
rožnu světlo v kapse bůra
koukám v rohu piští můra
zhasnu,mizím ať si piští
děti běhaj po letišti
děti žiňte,honem dom
bez poznamek,sic si rom
atak...
bude rano,bude den
bude horko,bachor ven
Autor Fobl12, 17.06.2010
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí