Dřevěný brakopis

Dřevěný brakopis

Anotace: brakopis je tužka. jen pro vysvětlení :)

Dřevěný brakopis na černém stole
Pod lampou usínal nečinně
Paží jsem zavadil a už byl dole
Následek blízko příčině

Těžko se ohnout, proklatý šestistěn
Jsem člověk líný od podstaty
Škoda jen že byl umístěn
Na prahu, au, tam mezi vraty
Autor Rick, 25.06.2010
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: mida, Skalsky Pavel, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí