Nepovedla se…

Nepovedla se…

Anotace: Potrhlost.

Adam se zvedá z mrákot,v boku zeje velká díra,
Bože cos to proved koukám jako Jíra.
Neboj hezkou žínku tady máš a pleskl Evu po zadku,
Adam čumí jako tele cos to uhnět, za babku.
Vlasy zplihlé,orlí nos,velký zadek křivé nohy
Kašlu na to jdu do hospody,ženu si nech tu škaredku.
Autor Medvídek@.., 30.06.2010
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí