Nevinně

Nevinně

Anotace: Na závěr školního roku mějme na zřeteli, že viník nemusí být ve vině ...

,,Tohle má být k snědku?!"
Ptal se sedící a bdící ...
Vzápětí pět svědků
tvrdilo nezávisle,
že palicí
dostal téměř svisle

A servírka na to:
,,Když vidím jak čumí,
celkem vzato
blbě na voňavou krmi,
ještě s úšklebkem a otevřenou papulí,
před svědkem
praštila jsem do kulí
vedle stojícího biliáru
až rozlétly se do všech stran

No a jedna vzala čáru
na visící táhlo
tam
na stěně

To v okamžiku
se popotáhlo,
nabralo ztřeštěně
přímý směr
na přísedící bratry v triku

A že mělo na výběr!

Svorně pak všichni viděli,
aby taky taky ne,
že namířilo do díry
V rozkroku

Nejsem tedy ve vině,
že poté dal se do skoku!"
Autor rezina, 30.06.2010
Přečteno 448x
Tipy 10
Poslední tipující: Dreamer.Z, Bíša, teď už nikdo, vodnař, Psavec, Isquieasuus, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je jako u mě, taky nikdy nevím, jak se dostanu do průseru :-)

30.06.2010 14:53:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí