Pracovní

Pracovní

Anotace: V práci se vám honí hlavou spoustu věcí. Pokus o první veselou věc za dlouhou dobu. Psáno při čekání na konec pracovní doby:-)

Sedím si v práci, tvářím se bodře,
avšak můj monitor barví se modře.
Pracovní morálka je prostě v háji,
alespoň na Literu jsem jako v ráji.

Nejsem však jediný, kdo na to sere,
kolega vedle mě furt jenom žere.
Bude to asi teplotou vzduchu,
není tu nic kromě hrozného puchu.

Hm... Přišly na řadu uleželé sýry.
Tak to je moc. „Vašku, ty neznáš míry.“
Teď Petra přede mnou ukázala blůzku
a já již v duchu plánuju schůzku.

Nějaká holka, byla by fajn,
jak totiž žehlit, já nemám šajn.
Zato podprdu rozepnu levačkou
a docela vtipně umím mlít klapačkou.

Jenže mít holku, tak to chce prachy
a můj domácí je žádá taky.
A to já chudák je mám snad čarovat?
Cože, nemám žvanit, ale začít pracovat?
Autor Tomikk, 08.07.2010
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Tesk, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tyhle stavy taky znám:-))

28.07.2010 13:03:00 | Tesk

:)))

08.07.2010 17:45:00 | CULIKATÁ

Prachy bez práce, to by každý/á chtěl/a,
ženu vysokých kvalit to taky,
když to budeš umět, tak bych záviděla,
však bez peněz do hospody nelez,
a v životě to platí taky...

jinak moc pěkná básnička:D

08.07.2010 17:11:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí