Provokovat se nevyplácí

Provokovat se nevyplácí

Sedla si na ruku, hryzla a zdrhla
drzá až sprostá, potvora zvrhlá
Svraštil jsem obočí, naběhly žíly
chystám se využít veškerý síly...
Už teď jsi mrtvá, protivná moucho
na zeď ti rozprsknu tvý lesklý roucho...
Plácačka rázně mihne se vzduchem...
Zásah!!! A přesně za levým uchem!
Sice se zlomila, mouchu však skvrna
už jenom vzdáleně připomíná...
Bílou zeď zdobí teď abstraktní kérka
na mě si nepřišla, provokatérka...
Plácačku koupím si zejtra novou
v rádiu hrajou Vondráčkovou...

Dvě malá křídla tu nejsou...
Autor Aki von Spritzenhaus, 03.01.2006
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr, legrace není nikdy dost, zvlášť když je kvalitní !

04.01.2006 07:54:00 | Bajaja

ha ha ha....100

03.01.2006 16:51:00 | older

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí