Mdm Cvok

Mdm Cvok

Anotace: V zápasu schizofrenie... :-)

Jak modrá žluť kopretin a úsměv Mojí Lízy,
já vždycky nejvíc ocením pár záchvatů schízy.
Dvě ženský v jedný osobě, dvě paka v jednom těle,
my hned do různých skopičin pustíme se směle.
Zkuste si nás zastavit i když to možné není.
Moje Já si vždy svobody neskutečně cení.

Hej, raz a dva, tři a čtyři, pět a šest a hop a skok,
tak rády jsme vás poznaly. Loučí se madam Cvok.
Autor Alasea, 03.08.2010
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, CULIKATÁ, J's .., malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

03.08.2010 13:32:00 | CULIKATÁ

to je pěkně šibnutý.. :)

03.08.2010 13:27:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí