Lekce

Lekce

Anotace: Lekce

Má milá mě včera lákala ke styku,
že mě přitom naučí astrofyziku.

Jen mi ukázala svůj květ rozvitý,
pochopil jsem teorii relativity.

Vzápětí mi stroze řekla-ZMIZ-,
vytušil jsem, že je to Big Freez.

Je mi málo platné co teď znám,
když si musím zas pomoci sám.
Autor petříček, 06.08.2010
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Skrat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak si pomůžeš, kdo si nepomáhá ...

04.12.2010 17:21:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí