Lenora

Lenora

Anotace: ..a to ještě není zima:)

za oknem prší,tak proč chodit ven
proč si mám mršit svůj lenivý den
nebudu hubený,hýbat se nechce
čučím tu do stěny a jsem líný lehce

mám v genech lenoru a rád cpu si břicho
mam tu svou pohodu svou nudu a ticho
pivenko ovárek velmi mi chutná
můj bůček na pupku, už je mi putna

jsem jako prasátko sport se mi hnusí
v hubě mám párátko a jatýrka husí
chci mít jak Amíci na zadku faldy
chci si vzít za ženu obézní Barbie

nechám svou lenoru život svůj řídit
nechám si na břiše galusku zřídit
já byl vždy od mala týraný sportem
teď abych léčil to zákusky dortem

nepůjdu nikam
budu jen ležet
to je můj konec
už musím běžet , běžet , běžet
Autor ten v koutě, 17.08.2010
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: nejsembásník, CULIKATÁ, Psavec, Jiná, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí