ZELENÁ MÁŘÍ

ZELENÁ MÁŘÍ

Anotace: ...výchovná pro mládež :)

Když jsem chodil do školy
dělal jsem si úkoly
Oddával se snění
jak se vesmír mění

že tam někde v dálí
moje hvězda pálí
holka s kůži zelenou
bude moji odměnou

A nakonec co čert nechtěl
našel jsem ji na Zemi
Každý den jsem vyhulený
z tý zelený Mařeny

Moje milá Mááříí
brzo budem stááříí
Krmit budem holuby
a spílat na neduhy

Alzheimra se nebojíme
nemá žádnou šanci
Nosíme si totiž sebou
naší Máři v ranci

Moje milá Mááříí
lampy na tě zááříí
Palice se potí
div se neokotí

I tak končí ideály
když si nedáš majzla
Z dobromila proměníš se
v zhulenýho hajzla

Moje milá Mááříí
brzo budem stááříí
Krmit budem holuby
a spílat na neduhy
Autor Coala, 29.09.2010
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))Mně Máří zatím nic neříká
doufám,že se mě al...netýká:)).

30.09.2010 06:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí